Keresés belépés

Regisztrálj és írj beszámolókat, hogy a máshol hirdetőkről is valódi beszámolókat olvashass! A beszámoló Fejlődő rangtól látható.

beszámoló írás


Nálunk hirdetők teljes beszámolóját olvashatod

beszámoló Eszter szexpartner Budapest, XIII. kerület

Eszter

Írta: dukee (2014-09-18)
nagyon jó
szexpartner
Ezt követően következett a helycsere, és a velem egykorút kezdte el szeretgetni - de még hogy! A makktól a golyóig minden apró négyzetcentit végigcsókolt, kéz nélkül nyelvvel végigsimogatta, bevette tövig, köpködte, közben meg úgy nézett, mint oroszlán az antilopra, amikor tudja, hogy elkapja, csak még előtte játszik vele egy kicsit.
+36 70 251 6948

Magyarország
Budapest, XIII. kerület

Ugrás Eszter hirdetéséhez
beszámoló Holy szexpartner Budapest, XIV. kerület

Holy

Írta: Istipisti (2014-09-18)
felejthetetlen
szexpartner
Egyszer a fülembe súgja, hogy le fog dönteni az ágyra, a másik pillanatban már cuppantunk is. fekvő helyzetben kezelésbe vettem a cicikéit, gerjedtek a bimbók rendesen. Nekem nagyon tetszenek az ilyen mellmérettel rendelkező nők. Volt összhang az biztos. Jött a 69-es felállás. Vele nagyon jó volt, ízletes kelyhecskéje, csiklója minden egyes nyelvérintésre reagált. Energiabomba a Hölgy!
+36 20 594 2805

Magyarország
Budapest, XIV. kerület

Ugrás Holy hirdetéséhez
beszámoló Popókirálynő szexpartner Budapest, XIV. kerület

Popókirálynő

Írta: bimetal (2014-09-18)

szexpartner
Aztán kértem egy kis lovaglást. nyeregbe pattanva a Királynő mindent megtett kettőnk szórakoztatására. Hol előre hajolva csiklóját szőrös szeméremcsontomhoz dörzsölte erősen, hol hanyatt dőlve, két kezét a bokám körül letámasztva végzett ritmikus tornáz a farkamon. Ez utóbbi esetben kiváló alkalmam nyílt, hogy a felém kitárulkozó csiklót vadul masszírozzam a Királynő örömére.
+36 30 734 0890

Magyarország
Budapest, XIV. kerület

Ugrás Popókirálynő hirdetéséhez
beszámoló Amanda szexpartner Budapest, XI. kerület

Amanda

Írta: balint53 (2014-09-18)

szexpartner
Csókcsata közben szépen lekerült róla is a ruha, megismerkedtem a testének fontosabb részeivel, majd KF után jöhetett az action, aminek hátulról lett vége (utólag mondta, hogy még el tudta volna viselni a bentlétemet a mézes kelyhében, amivel szintén feldobta a kedvem. :D Tisztálkodás után - amiben még segített is - megmaszírozott a fennmaradó időben. Nagyon jól csinálta, közben beszélgettünk is.
+36 30 556 2196

Magyarország
Budapest, XI. kerület

Ugrás Amanda hirdetéséhez
beszámoló Lia22 szexpartner Budapest, XIII. kerület

Lia22

Írta: Igorkolar (2014-09-18)

szexpartner
Csók után lassan lefelé haladot is elkezdet franciázni nagyon jó érzés volt finoman csinálja, Cseréltünk most én kényeztettem finom és illatos, szeríntem sikerült csúcsra is juttatni, fordultunk kaptam még egy kis franciát, utána húztunk óvszert is elkezdet lovagolni először szépen lassan utána kicsit gyorsabban, nagyon jól csinálja.
+36 20 942 3416

Magyarország
Budapest, XIII. kerület

Ugrás Lia22 hirdetéséhez
beszámoló Maja szexpartner Budapest, XIV. kerület

Maja

Írta: Gabesz2 (2014-09-18)

szexpartner
Ezután bemutatta francia tudását, ami változatos, időnként mélyen bevevős, nyalogatós, nyálcsorgatós. A folytatás 69-ben történt, majd gumihúzás után lovaglás, majd misszi pózok váltották egymást. Meg kell jegyeznem, hogy valóban igazat ír az adatlapján, tényleg nagyon szűk mérettel rendelkezik.
+36 30 882 8011

Magyarország
Budapest, XIV. kerület

Ugrás Maja hirdetéséhez
beszámoló Alexa szexpartner Budapest, XIV. kerület

Alexa

Írta: wellensteyn (2014-09-18)

szexpartner
Mélytorok rendben volt úgy ahogy maga az egész francia lecke. Látszik hogy nem ma kezdte...felsőfok. A környékkel is foglalkozik (már hogy a dákesz környékével :D) nyalogatja nyálazza stb. Hamar kértem a védőfelszerelést és mivel popsi párti vagyok hátulról támadtam. Ha ki akart volna végezni gyorsan cirka 5 perc alatt sikerült volna de mindig ráérzett mikor is kell lassítani.
+36 20 627 6037

Magyarország
Budapest, XIV. kerület

Ugrás Alexa hirdetéséhez
beszámoló Barbara szexpartner Budapest, IX. kerület

Barbara

Írta: senki123 (2014-09-18)

szexpartner
Ezután az ágyon kaptam egy nagyon jó franciát, amit bőnyálasan, mélytorokkal abszolvált. Ezt követően én is kényeztettem egy kicsit, de pár perc után jelezte, hogy inkább rakjam be neki, azt jobban élvezi. Vagy Oscart érdemel vagy tényleg imádja :) Az első kör lovaglásból és egy kis misszionáriusból állt, így is lett végem.
+36 70 216 1428

Magyarország
Budapest, IX. kerület

Ugrás Barbara hirdetéséhez
beszámoló Merci20 szexpartner Budapest, XIII. kerület

Merci20

Írta: Adaam (2014-09-18)

szexpartner
Nagyon odafigyel a vendégre, lesi hogy mit hogy szeretnél. Imádtam ahogy csókolta és végignyalta az arcom, a fülem, a szám. Bevallom elég hamar arra vágytam hogy benne legyek és hű maradván önmagamhoz először szemből dugtam meg. Nagyon jó benne lenni, annyira jó hogy az már nem is ér.:-) Ennek jegyében viszonylag rövid menet végén nagyon happy lett az end.:-)
+36 70 555 2327

Magyarország
Budapest, XIII. kerület

Ugrás Merci20 hirdetéséhez
beszámoló Zoé szexpartner Budapest, XIV. kerület

Zoé

Írta: GeorgeBest (2014-09-18)
felejthetetlen
szexpartner
Utána Zoé fel, Istennő lefele mozgott miközben Zoéval csókolóztam, Istennő tövig bekapta a farkamat. Nem csak úgy ímmel-ámmal, hanem keményen, tövig. Aztán Zoéi lecsúszott és hol az egyik, hol a másik hölgy kényeztetett. Zoé franciája határozottabb, olyan amitől pikk-pakk el tudnék menni.
+36 70 355 6117

Magyarország
Budapest, XIV. kerület

Ugrás Zoé hirdetéséhez